Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden eşarp almak

Rüyada birinden eşarp almak

Rüyada birinden eşarp almak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, şansının geri döneceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulur.

Rüyada birinden eşarp almak gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada yeni eşarp takmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renk eşarp görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eşarbını takmak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulur.

Rüyada eşarplı kadın görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi eşarp görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Rüyada erkeğin eşarp taktığını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada siyah eşarp örtmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu eşarp takmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments