Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eşarbını takmak

Rüyada başkasının eşarbını takmak

Rüyada başkasının eşarbını takmak mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, yeni mallara sahip olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının eşarbını takmak gördüyseniz:

  • Değişiklik iyi şansı beraberinde getirebilir.

Rüyada renkli eşarp takmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının eşarbını takmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına inanılır.

Rüyada yeşil eşarp takmak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada ipek eşarp takmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert eşarp takmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk eşarp takmak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada siyah eşarp takmak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna eşarp takmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments