Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşarplı kadın görmek

Rüyada eşarplı kadın görmek

Rüyada eşarplı kadın görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşarplı kadın gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada eşarplı kadın görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz eşarplı kadın görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil eşarplı kadın görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin geri planda kalacağına yorulur.

Rüyada mavi eşarplı kadın görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Rüyada kırmızı eşarplı kadın görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, sayılacağına, kimseden korkmayacağına yorulur.

Rüyada başına eşarp bağlamak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil eşarp taktığını görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada turuncu eşarp görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments