Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eşarp örtmek

Rüyada siyah eşarp örtmek

Rüyada siyah eşarp örtmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, çok güzel adımlar atılacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, yetki sahibi olacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah eşarp örtmek gördüyseniz:

  • Ticaret, hukuk, halkla ilişkiler, medya ya da yabancılarla ilişkiler başlıklı konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada siyah eşarp örtmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada lacivert eşarp örtmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu eşarp örtmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada başını eşarpla örtmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kahverengi eşarp örtmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına delalet eder.

Rüyada başa eşarp örtmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işarettir.

Rüyada başına eşarp örtmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada siyah eşarp görmek işlerin düzgün gideceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments