Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabaya gitmek

Rüyada akrabaya gitmek

Rüyada akrabaya gitmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada akrabaya gitmek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada bir akrabanın evine gitmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada akrabaya ziyarete gitmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada akrabalara gitmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına delalet eder.

Rüyada akraba düğününe gitmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada akraba evine gitmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada akrabanın evine gitmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada akrabalarına gitmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments