Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabanın evine gitmek

Rüyada bir akrabanın evine gitmek

Rüyada bir akrabanın evine gitmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir akrabanın evine gitmek gördüyseniz:

  • Fedakarlıklarınız boşa gidebilir.

Rüyada akraba evine gitmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada akrabanın evine gitmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir akrabanın evine gitmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada akrabalarla tatile gitmek evliliğinde mutlu olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine inanılır.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada akrabalara gitmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada akraba düğününe gitmek zengin olunacak bir işe girileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabalarla bir yere gitmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments