Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden bilezik takmak

Rüyada birinden bilezik takmak

Rüyada birinden bilezik takmak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına tabir olunur.

Rüyada emanet altın bilezik takmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak saygınlık elde edeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının koluna bilezik takmak zorluklarının son bulacağına, yükseldikçe yükseleceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına işarettir.

Rüyada bilezik takmak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolye ve bilezik takmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah bilezik takmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, geleceğin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bileziğini takmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments