Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bilezik takmak

Rüyada siyah bilezik takmak

Rüyada siyah bilezik takmak engellerden kurtulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına yorulur.

Rüyada siyah bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı uygulamanıza veya isteklerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah bilezik takmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük bilezik takmak eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet eder.

Rüyada düğünde bilezik takmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Rüyada eski altin bilezik takmak sevdikleri ile kavuşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, işlerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine bilezik takmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada bilezik ve yüzük takmak sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sözünde duracağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments