Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balonla seyahat etmek

Rüyada balonla seyahat etmek

Rüyada balonla seyahat etmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, şeytanın aklına uyacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada balonla seyahat etmek gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Rüyada balonla seyahat etmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada trenle seyahat etmek yepyeni biri haline geleceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada tırla seyahat etmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret eder.

Rüyada arabada seyahat etmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada seyahat otobüsü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada akrabalarla seyahat etmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada seyahat için hazırlanmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rızkının kesileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada seyahat yapmak kariyerinin yükseleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments