Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden badem almak

Rüyada birinden badem almak

Rüyada birinden badem almak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, işinden uzaklaşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinden badem almak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada badem çiçeği görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, üstün başarılar alacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine yorulur.

Rüyada badem kırıp yemek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz badem yemek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada badem yediğini görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet eder.

Rüyada kavrulmuş badem yemek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada kabuksuz badem görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çağla badem ağacı görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden badem toplamak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, sarsılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments