Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem kırıp yemek

Rüyada badem kırıp yemek

Rüyada badem kırıp yemek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kendi işinin sahibi olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada badem kırıp yemek gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada badem kırıp yemek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada kırılmış badem görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada badem toplamak ve yemek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil badem yemek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze badem yemek sorunların kısa sürede aşılacağına, günahkâr olacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kuru badem yemek görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada badem toplayıp yemek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, darlık içine düşeceğine delalettir.

Rüyada badem şekeri yemek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments