Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem çiçeği görmek

Rüyada badem çiçeği görmek

Rüyada badem çiçeği görmek yanlış anlaşılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, başarıdan başarıya koşacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalettir.

Rüyada badem çiçeği gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada badem çiçeği görmek sevdiği birini kırmaya, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada badem ağacı çiçeği görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ayaklandıracağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine işarettir.

Rüyada badem ağacının çiçek açtığını görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek açmış badem ağacı görmek sorunlarını çözebileceğine, namaz kılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada çiçekli badem ağacı görmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalet eder.

Rüyada yaş badem yemek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına inanılır.

Rüyada ceviz ve badem toplamak müjdeli haberle geleceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada badem ezmesi yemek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments