Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayakkabı aldığını görmek

Rüyada başkasının ayakkabı aldığını görmek

Rüyada başkasının ayakkabı aldığını görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, amacına ulaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayakkabı aldığını gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Rüyada birinden ayakkabı aldığını görmek verimli işlere gireceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada ayakkabı altı temizlemek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının ayakkabı aldığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada birinin sana ayakkabı aldığını görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek hem de zengin biri olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine ayakkabı aldığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments