Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı altı görmek

Rüyada ayakkabı altı görmek

Rüyada ayakkabı altı görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, inancının zayıflayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı altı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Rüyada arkadaşının ayakkabı aldığını görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, büyük adımlar atılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sana ayakkabı aldığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada yeşil ayakkabı aldığını görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni ayakkabı aldığını görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalettir.

Rüyada başka birinin ayakkabı aldığını görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, şansının yaver gideceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı aldığını görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments