Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin vurulduğunu görmek

Rüyada birilerinin vurulduğunu görmek

Rüyada birilerinin vurulduğunu görmek bolluk ve bereketin artacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kırılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Rüyada birilerinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada birilerinin vurulduğunu görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, onlara doyasıya sarılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine inanılır.

Rüyada birilerinin konuştuğunu görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kazanç kapılarının açılacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birileriyle tartıştığını görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yeni şeyler deneneceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Rüyada birilerinin öldüğünü duymak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada birilerini ziyaret etmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birileriyle konuşmak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada birilerine yemek yedirmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments