Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini kovalamak

Rüyada birilerini kovalamak

Rüyada birilerini kovalamak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, saygı göreceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada birilerini kovalamak gördüyseniz:

  • Özgür alan yaratmak için değişikliklere ihtiyacınız var.

Rüyada birilerini kovalamak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerinin kovaladığını görmek endişelerin sona ereceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada tartışan birilerini görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada birileriyle vedalaşmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına rivayet eder.

Rüyada uyuyan birilerini görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerinin uçtuğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak işlerinde atılıma geçeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine inanılır.

Rüyada birilerinden korkmak alım zorluğu yaşamayacağına, duygularını açığa vuracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments