Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini evlendirmek

Rüyada birilerini evlendirmek

Rüyada birilerini evlendirmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, makbul olmayan işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerini evlendirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden ne istediklerini çok fazla dikkate almazsanız sizin için en doğru yönü bulabilirsiniz.

Rüyada birilerinin evlendiğini görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Rüyada birilerini evlendirmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına alamet eder.

Rüyada birilerine evlendiğini görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerini yakmak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle birilerinden kaçmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına tabir olunur.

Rüyada birileriyle yemek yemek içinin ve kafasının rahatlayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, şansının kendisinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada birileri öldürmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments