Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerine evlendiğini görmek

Rüyada birilerine evlendiğini görmek

Rüyada birilerine evlendiğini görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çaresiz hallere düşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Rüyada birilerine evlendiğini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Rüyada birilerinin evlendiğini görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet eder.

Rüyada birilerini evlendirmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada birilerine evlendiğini görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işarettir.

Rüyada birilerini elele görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada birilerine sinirlenmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinin dövüldüğünü görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalettir.

Rüyada birilerini kurtarmak canının kıymetini bileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada birilerini tartışırken görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments