Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin evlendiğini görmek

Rüyada birilerinin evlendiğini görmek

Rüyada birilerinin evlendiğini görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayattan daha zevk alacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birilerinin evlendiğini gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada birilerinin evlendiğini görmek büyük kazançlar sağlayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerine evlendiğini görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada birilerini evlendirmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Rüyada birileriyle kavga etmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşen birilerini görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, dünya mallarının çoğalacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birileriyle öpüşmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına yorulur.

Rüyada trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada birilerinin nişanlandığını görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments