Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerine ekmek vermek

Rüyada birilerine ekmek vermek

Rüyada birilerine ekmek vermek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, önün açılacağına, özel hayatının renkleneceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, bilgi ile donanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerine ekmek vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada birilerine ekmek vermek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeni hobiler edinileceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birileri görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet eder.

Rüyada yatakta birilerini görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini öpmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birileri tarafından dövülmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına işaret eder.

Rüyada ölen birilerini görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Rüyada birilerinden uçarak kaçmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sürekli birilerinin öldüğünü görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kazancının daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments