Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileri tarafından dövülmek

Rüyada birileri tarafından dövülmek

Rüyada birileri tarafından dövülmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birileri tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Rüyada birileri tarafından kaçırıldığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, işlerini düzene sokacağına delalettir.

Rüyada birileri tarafından öldürülmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birileri tarafından övülmek inancını bir kenara atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada birileri tarafından öldürülmeye çalışmak kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, keyfinin olmayacağına delalettir.

Rüyada birileri tarafından aranmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, elinin bolluk göreceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada birileri tarafından istenmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, onlar tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada birileri tarafından korunmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments