Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileri tarafından takip edilmek

Rüyada birileri tarafından takip edilmek

Rüyada birileri tarafından takip edilmek rızkının genişleyeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birileri tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada birileri tarafından takip edilmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, özlem gidereceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada bir adam tarafından takip edilmek hobilerine eğileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafından takip edildiğini görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işarettir.

Rüyada erkek tarafından takip edilmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına delalettir.

Rüyada başkası tarafından takip edilmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada yılan tarafından takip edilmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tarafından takip edilmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından takip edilmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments