Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği tarafından kıskanılmak

Rüyada sevdiği tarafından kıskanılmak

Rüyada sevdiği tarafından kıskanılmak çok sevileceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği tarafından kıskanılmak gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiği kişi tarafından kıskanılmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, önemli bir lider haline geleceğine, güçten düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin tarafından kıskanılmak tüm keyfinin kaçacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği tarafından kıskanılmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yani babasına benzeyeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından kıskanılmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından kıskanılmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkek tarafından kıskanılmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine yorulur.

Rüyada eşi tarafından kıskanılmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments