Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kovaladığını görmek

Rüyada arkadaşını kovaladığını görmek

Rüyada arkadaşını kovaladığını görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, işlerinin büyüyeceğine, içinin huzurla dolacağına, işinin aksayacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını kovalamak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşı kovalamak aile saadetinin de artacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kovaladığını görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın kovaladığını görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığın kovaladığını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada hamile kedi kovalamak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, tüm isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada fil kovalamak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, eşlerinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada fare görüp kovalamak yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments