Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla kuzu görmek

Rüyada birden fazla kuzu görmek

Rüyada birden fazla kuzu görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kuzu gördüyseniz:

  • Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.

Rüyada birden fazla kuzu görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla bıçak görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Rüyada birden fazla ayna görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla altın yüzük görmek maddi anlamda rahatlamaya, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla yatak görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla maymun görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işarettir.

Rüyada birden fazla kişiyi dövmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birden fazla yorgan görmek söz sahibi olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments