Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla aslan görmek

Rüyada birden fazla aslan görmek

Rüyada birden fazla aslan görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, terfi edeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada birden fazla aslan gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Rüyada birden fazla aslan görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla araba görmek güzel davetler alacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla at görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada birden fazla saat görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla muhabbet kuşu görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Rüyada birden fazla bebek doğurmak bazen istemediği şeyler yapacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işarettir.

Rüyada birden fazla ayakkabı görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments