Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden çok tuvalet görmek

Rüyada birden çok tuvalet görmek

Rüyada birden çok tuvalet görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden çok tuvalet gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Rüyada birden fazla tuvalet görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden çok tuvalet görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, işlerinde kara geçeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla hayvan görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada birden fazla televizyon görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla cin görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, doktordan doktora koşturacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla havuz görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına işaret eder.

Rüyada birden çok gelin görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments