Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok yumurta görmek

Rüyada birçok yumurta görmek

Rüyada birçok yumurta görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, ortalığın karışacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok yumurta gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yol veya yöntem çevreniz ya da çevrenizle ilişkilerinizi etkileyebilir.

Rüyada birçok yumurta görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birçok sinek görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada birçok adam öldürmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine alamet eder.

Rüyada birçok tavşan görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, üzüntülerin biteceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok araba görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birçok oda görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok mezar görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, huzurun kaçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments