Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü valiz görmek

Rüyada bir sürü valiz görmek

Rüyada bir sürü valiz görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, düzenli bir işe girileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada bir sürü valiz gördüyseniz:

  • Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.

Rüyada bir sürü valiz görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir valiz para görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada valizini toplamak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına inanılır.

Rüyada boş valiz görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına işarettir.

Rüyada yolculuk için valiz hazırlamak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eşini valizle görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Rüyada siyah valiz görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada başkasının valizini görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments