Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok tesbih görmek

Rüyada birçok tesbih görmek

Rüyada birçok tesbih görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada birçok tesbih gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Rüyada birçok tesbih görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok hayvan görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada birçok insanı öldürmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına inanılır.

Rüyada birçok yiyecek görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işaret eder.

Rüyada birçok asker görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok yorgan görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok kişiyi öpmek işlerini yoluna koyacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada birçok bina görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments