Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok tatlı görmek

Rüyada birçok tatlı görmek

Rüyada birçok tatlı görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok tatlı gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Rüyada birçok tatlı görmek sorunlarını teker teker aşacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok yiyecek görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok erkek görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, daha güzelleşeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada birçok yüzük takmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok el görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok hayvan görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok birinin elini öpmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments