Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok el görmek

Rüyada birçok el görmek

Rüyada birçok el görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok el gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Rüyada birçok birinin elini öpmek başarılarının her geçen gün artacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada birçok el görmek nasiplerini alacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına inanılır.

Rüyada birçok koyun görmek başka alanlara yöneleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada birçok kapıdan geçmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Rüyada birçok serçe görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada birçok uçak görmek haksızlık yapmayacağına, hem hayatının kurtulacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Rüyada birçok civciv görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok yunus görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments