Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe topluluğu görmek

Rüyada serçe topluluğu görmek

Rüyada serçe topluluğu görmek yüzünün hep güleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerini boşvereceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe topluluğu gördüyseniz:

  • Bazı verilmiş sözlerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada serçe topluluğu görmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada serçe sevmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, yuva kuracağına işarettir.

Rüyada serçenin ısırdığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde serçe kuşu görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada avucunda serçe görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına alamet eder.

Rüyada birçok serçe görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada serçe görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments