Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok güvercin görmek

Rüyada birçok güvercin görmek

Rüyada birçok güvercin görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzur içinde yatacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada birçok güvercin gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada birçok güvercin görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada birçok birinin elini öpmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine inanılır.

Rüyada birçok yüzük bulmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, insanların afiyet bulacağına alamet eder.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada birçok bilezik görmek konforunun yerinde olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok yunus görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına yorulur.

Rüyada birçok balık görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok kitap görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments