Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok adam görmek

Rüyada birçok adam görmek

Rüyada birçok adam görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, nitelik ve farklılık geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine inanılır.

Rüyada birçok adam gördüyseniz:

  • Kişisel kararlarınızı uygulamaya dökmemek için bin türlü bahane bulmaya hazır bir durumdasınız.

Rüyada birçok adam görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok adam öldürmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret eder.

Rüyada birçok kuran görmek sağlık içinde yaşanacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde birçok yılan görmek adını işiyle duyuracağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada birçok yol görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kazancın devamlı olacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada birçok kapı görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Rüyada birçok yemek görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments