Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok merdiven görmek

Rüyada birçok merdiven görmek

Rüyada birçok merdiven görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, ana baba dualarının alınacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada birçok merdiven gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Rüyada birçok merdiven görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok misafir görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birçok deve görmek heveslerin söneceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok bıçak görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet eder.

Rüyada birçok cenaze görmek boş yere korku duyulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada birçok kişiyi öpmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok mezar görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok meyve görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments