Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok deve görmek

Rüyada birçok deve görmek

Rüyada birçok deve görmek hayatının iplerini eline alacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada birçok deve gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Rüyada birçok deve görmek kısmetlerinin de kapanacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde birçok yılan görmek üzüntülerin sona ereceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada birçok yol görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birçok fare görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok yavru köpek görmek yıpranacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok balık görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada birçok küpe görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine yorulur.

Rüyada birçok iğne görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments