Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın mezarını görmek

Rüyada akrabanın mezarını görmek

Rüyada akrabanın mezarını görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Rüyada akrabanın mezarını gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, kurumsal, sağlıkla veya parayla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir, lüzumlu hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada akrabanın mezarını görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada akraba mezarını görmek adının her yerde geçeceğine, engel teşkil edeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine alamet eder.

Rüyada akrabasının mezarını görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akraba mezarı görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir akrabanın mezarını görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayla telefonla konuşmak kazancın günden güne düşeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir akrabanı görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanı öpmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments