Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanı öpmek

Rüyada akrabanı öpmek

Rüyada akrabanı öpmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, inancının zayıflayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada akrabanı öpmek gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına inanılır.

Rüyada akrabalarını öpmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada akrabanı öpmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kendi geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş akrabanın elini öpmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş bir akrabanın elini öpmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş bir akrabayı öpmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Rüyada akrabasını öpmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada akrabalarının elini öpmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments