Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir akrabanın mezarını görmek

Rüyada bir akrabanın mezarını görmek

Rüyada bir akrabanın mezarını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, acı tecrübeler edineceğine, çok dikkat çekeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir akrabanın mezarını gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada akraba mezarını görmek verdiği sözleri tutacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada akraba mezarı görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada akrabasının mezarını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine inanılır.

Rüyada akrabanın mezarını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bir akrabanın mezarını görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada akrabayla ilişkiye girdiğini görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akraba görmek üzüleceğine, pişman olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada bir akrabanın ev aldığını görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments