Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabasının mezarını görmek

Rüyada akrabasının mezarını görmek

Rüyada akrabasının mezarını görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada akrabasının mezarını gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere, fırsatlara veya maceralara yer açmalısınız.

Rüyada akrabanın mezarını görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada bir akrabanın mezarını görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına yorulur.

Rüyada akrabasının mezarını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akraba mezarı görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Rüyada akraba mezarını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir akrabasının öldüğünü duymak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada uzak akrabalarını görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir akrabanın öldüğünü görmek çözüm yolları bulamayacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments