Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok göz görmek

Rüyada birçok göz görmek

Rüyada birçok göz görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, muradın olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok göz gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Rüyada birçok göz görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, düzenli bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada birçok merdiven görmek gelişmelerin olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına tabir olunur.

Rüyada birçok kitap görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına inanılır.

Rüyada birçok cenaze görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işarettir.

Rüyada birçok çeyrek altın görmek işlerin de yolunda gideceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Rüyada birçok yüzük bulmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalettir.

Rüyada birçok yatak görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada birçok kalem görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments