Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok ev görmek

Rüyada birçok ev görmek

Rüyada birçok ev görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, herkesten ileriye gideceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Rüyada birçok ev gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada birçok ev görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde birçok yılan görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada evde birçok kedi görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birçok meyve görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işarettir.

Rüyada birçok iğne görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birçok bina görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok yavru köpek görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok baykuş görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments