Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok altın görmek

Rüyada birçok altın görmek

Rüyada birçok altın görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birçok altın gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada birçok altın görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birçok çeyrek altın görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada birçok altın bilezik görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işaret etmektedir.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek yanlış yollardan döneceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına işaret eder.

Rüyada birçok ünlü görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada birçok tatlı görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok ölmüş insan görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada birçok siyah ayakkabı görmek erken evlilik yapacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments