Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirine taş atmak

Rüyada birbirine taş atmak

Rüyada birbirine taş atmak haksızlıklara uğranılacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada birbirine taş atmak gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Rüyada birbirine taş atmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet eder.

Rüyada birbirine su atmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada herkesin birbirini öldürdüğünü görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına delalettir.

Rüyada birbirini ıslatmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, rızkının çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada iki kişinin birbirini bıçakladığını görmek kendisiyle övüneceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanların birbirini öldürdüğünü görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada birbirini sevmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, tövbelerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemekleri birbirine karıştırmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments