Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirine su atmak

Rüyada birbirine su atmak

Rüyada birbirine su atmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, borçların hafifleyeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birbirine su atmak gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Rüyada birbirine su atmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, bol rızık sahibi olunacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirine taş atmak iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birbirini sevmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada birbirine benzeyen insanlar görmek başarılarının devamlı olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirine sarılmış yılan görmek iş kaybı yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada birbirini yiyen balık görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada balıkların birbirini yediğini görmek alım gücünü yitireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments