Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerinin kanadığını görmek

Rüyada her yerinin kanadığını görmek

Rüyada her yerinin kanadığını görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada her yerinin kanadığını gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Rüyada her yerinin kanadığını görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada her yerini kıllı görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada her yeri deniz görmek hastalığının düzeleceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada her yeri yara görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına inanılır.

Rüyada her yeri bembeyaz görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Rüyada her yeri yıkılmış görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada her yeri yeşil görmek kötü günlerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada her yerinin yara olduğunu görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments