Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerinden kan geldiğini görmek

Rüyada bir yerinden kan geldiğini görmek

Rüyada bir yerinden kan geldiğini görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, mal sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, başarısının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerinden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Rüyada avret yerinden kan geldiğini görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada bir yerinden kan geldiğini görmek ters giden olayların düzeltileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada iş yerinde ezan okumak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, zaman bulmakta zorlanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işarettir.

Rüyada avret yerinde kıl görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerinde yara görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments