Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri temizlediğini görmek

Rüyada bir yeri temizlediğini görmek

Rüyada bir yeri temizlediğini görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorunlarının da son bulacağına işarettir.

Rüyada bir yeri temizlediğini gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Rüyada kirli yeri temizlemek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerleri temizlemek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yer temizlemek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahrem yeri temizlemek zor günlerin biteceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, önün açılacağına işarettir.

Rüyada avret yeri temizlemek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet eder.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek hayatından razı geleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu yeri temizlemek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına rivayet eder.

Rüyada avret yerini temizlemek dinini yaşayacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments