Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yer temizlemek

Rüyada bir yer temizlemek

Rüyada bir yer temizlemek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yer temizlemek gördüyseniz:

  • Düşünceli adımlar atmanız ya da jestler yapmanız durumunda olumlu karşılıklar alabilirsiniz.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli yerleri temizlemek kötü günler görüleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu yeri temizlemek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yenisinin başlayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet eder.

Rüyada haya yerini temizlemek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri temizlediğini görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Rüyada bir yer temizlemek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada yeri temizlemek zor durumda kalacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada işediği yeri temizlemek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments